Milionarul clujean care a renunțat la viața de lux și s-a mutat într-o rulotă: „Când îți iubești copilașii renunți la vilă, la piscină”


Omul de afaceri clujean, Adrian Marțian, fost patron la UTA Arad, în intervalul 2013-2015, a renunțat la viața de lux și s-a mutat într-o rulotă, lângă Deva. Decizia vine după ce Tribunalul Mureș i-a interzis afaceristului să se apropie la mai puțin de 100 de metri de cei trei copii ai săi. 

L-am găsit acum într-o rulotă amplasată pe un teren de la marginea DN7, înainte de intrarea în municipiul Deva. Asta deoarece într-o casă aflată la circa 150 de metri, stau acum cei trei copiii ai lui, după ce un complet de la Tribunalul Mureș a decis, în apel, după o sentință favorabilă lui Marțian, să emită ordin de protecție împotriva lui (care are grijă de copii de doi ani) în numele copiilor, cererea fiind depusă de mama lor, de care copiii nici nu vor să audă. În motivarea pentru ordinul de protecție, instanța invocă alienarea parentală și nimic (ca de exemplu violență sau abuz) pentru care se emit în mod normal ordine de protecție. De altfel, Marțian va depune plângere la Inspecția Judiciară împotriva completului de judecată, condus de judecătorul Sebastian Voinea, scrie Clujust.ro.

„Ne adaptăm, când îți iubești copilașii faci sacrificii, renunți la lux, la vilă, piscină”, spune milionarul, pentru sursa citată. 

Luni, 19 august, trei angajate de la Direcția Copilului Hunedoara, însoțite de patru polițiști au dat năvală pentru copii după ce Tribunalul Hunedoara a emis o ordonanță președințială pentru a-i duce în plasament pe motiv că stau în casa unui prieten de-al tatălui și nu o rudă. După discuția s-a încheiat un proces-verbal în care s-a consemnat că cei trei copii refuză categoric măsura de protecție propusă de funcționarii Statului, notează Clujust. 

Adrian Marțian este un afacerist notoriu care în trecut a fost implicat în peisajul fotbalului românesc. Printre altele, el s-a făcut remarcat de-a lungul anilor pentru un business pe care l-a dezvoltat împreună cu Adi Mutu. Cei doi au investit într-o fabrică biodiesel, însă afacerea nu a avut parte de succes și în scurt timp a dat faliment. „Trei milioane de euro aruncați pe geam!”, aceasta a fost consecința pentru Adrian Mutu, potrivit spuselor sale dintr-un interviu acordat în 2019.

Totodată, Adrian Marțian este cunoscut și pentru faptul că a fost patron la UTA Arad în intervalul 2013-2015. Nici această experiență nu a fost una de bun augur pentru omul de afaceri. Sub comanda sa, UTA a retrogradat în eșalonul al treilea din fotbalul românesc, după care a fost dezafiliata de Federația Română de Fotbal.

Lupta dintre Adrian Marțian și fosta soție nu se dă doar pentru custodia copiilor, ci și pentru o avere de zeci de milioane de euro. 

Comentarii Facebook