Mircea Bravo povestește cum a făcut accidentul DAUNĂ TOTALĂ în care și-a făcut praf mașina Audi Q5: „Am trăit momente de panică!” VIDEO


Actorul clujean Mircea Bravo, despre accidentul cu daună totală: „Bărbăția înseamnă să te oprești, nu să mergi mai departe”

Mircea Bravo a povestit într-un interviu acordat polițistului Tavi Perțea, despre accidentul grav pe care l-a suferit în luna noiembrie a anului trecut în apropierea localității Beiuș, județul Bihor. Actorul a recunoscut că oboseala extremă a fost cauza principală a accidentului, dezvăluind cum a adormit la volan după 24 de ore fără somn.

„Accidentul a fost undeva în noiembrie anul trecut. Eram cu mașina mea, un Audi Q5, în județul Bihor și, asta la nivel de presupunere, cred că am adormit la volan. Adevărul este că cu o seară înainte m-am pus în pat, am tot stat, nu am dormit absolut deloc, nu dormisem de 24 de ore. Eram în mașină și aveam senzația, cred că toți o știm, eram în stadiul în care îmi trăgeam palme, și la un moment dat s-a rupt filmul. M-am trezit cu niște chestii, tot mergea, mergea mașina și m-am oprit într-un stâlp. A ieșit airbag-ul și, de întreg, sunt întreg. Nu a fost nicio victimă", a spus actorul.

El a descris momentele de panică în care s-a trezit în mijlocul accidentului, fără să știe ce se întâmplă: „Eram pe bandă și am deraiat în partea stângă, am traversat banda și am luat ceva chestii, nu știu, efectiv niște plante, și în momentul ăla m-am trezit. Am avut câteva secunde de panică, nu știam ce se întâmplă și mă uitam în parbriz, deja aveam niște plante pe parbriz și mergeam în orb, nu știam ce se întâmplă. Când pac, am luat stâlpul de pe partea stângă.”

Din fericire, nu au existat victime, dar mașina sa a suferit daună totală. Mircea Bravo a mărturisit că, cu doar o lună înainte de accident, a renunțat la asigurarea CASCO: „Eu, chiar cu o lună înainte, am oprit CASCO, că am zis: ce dracu’ CASCO, că cu un an înainte am avut CASCO și mi-am lăsat-o trei luni la reparație. Am vândut mașina repede, la un sfert de preț, și am explicat că e rablă.”

În încheiere, actorul clujean a transmis un mesaj important pentru toți șoferii care se confruntă cu oboseala la volan: „În primul rând, iau mai în serios drumurile mai lungi. Deja, peste două ore îl consider un drum lung, la care cât de cât trebuie să fiu pregătit. În momentul în care simt că îmi vine să adorm, bărbăția nu înseamnă să te duci mai departe, bărbăția înseamnă să te oprești pe loc și apoi să evaluezi: bem o cafea, îmi dau niște palme, beau niște apă rece, facem schimbare de șofer. Acolo e bărbăția, să te oprești, nu să te duci mai departe.”

Tavi Perțea a concluzionat, subliniind importanța opririi atunci când te simți obosit: „Să trageți de dreapta dacă vă simțiți obosiți”.

VEZI VIDEO AICI

Comentarii Facebook