Vineri 20 Septembrie

Miros îngrozitor în zona râului Nădaș, sesizat de clujeni: „În orașul de 5 stele e inadmisibil, duhnește mai rău decât la groapa de gunoi”


Mirosurile pestilențiale au devenit, în ultimii ani, o caracteristică a municipiului Cluj-Napoca. Oamenii din diferite zone ale orașului se plâng că trebuie să suporte poluarea olfactivă, pentru că nimeni nu ia măsuri durabile. 

Un clujean care locuiește în cartierul Iris a relatat că, de aproximativ două zile, există un miros insuportabil în zona râului Nădaș. 

El a relatat că locuitorii din zonă sunt obligați să își țină geamurile închise ca să nu intre mirosul în case.

De 2 zile este un miros insuportabil în zona care vine de la râul Nădaș. Nu se poate așa ceva, trebuie să stăm cu geamurile închise pentru ca mirosul insuportabil să nu intre în case. În "orașul de 5 stele" e inadmisibil, miroase îngrozitor, mai rău decât mirosul care venea în vară de la groapa de gunoi.”, a reclamat un clujean. 

Un alt locuitor din zonă susține că mirosul este mai puternic pe timpul nopții. 

Miroase îngrozitor a canalizare pe malul Nădașului. Nu se poate respira. Stăm cu geamurile închise. Noaptea este și mai rău. Vă rugăm să ne ajutați!”, a reclamat o altă persoană.


Comentarii Facebook