Vineri 27 Septembrie

Miros puternic de deșeuri arse în Gheorgheni! Clujean: ,,Se întâmplă noaptea târziu, dar nu știu de unde provine”


Un clujean care locuiește în cartierul Gheorgheni susține că trebuie să doarmă cu geamul închis din cauza unui miros foarte puternic de deșeuri arse.

Acesta menționează că, mirosul apare mereu în timpul nopții însă nu știe care este sursa. Clujeanul subliniază că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru.

,,Un miros foarte puternic și toxic de deșeuri arse, plastic, cauciucuri sau ceva asemănător. Se întâmplă noaptea tarziu dar nu știu de unde provine.

În Gheorgheni am simțit în jurul orei 1:30, a trebuit să închid geamurile la cât de puternic era mirosul. Ar trebui sesizată și implicată și garda de mediu, am înțeles că nu e prima oară când se întâmplă luna aceasta și nu e acceptabil să devină un episod recurent.”, a explicat clujeanul.

În trecut, și locuitorii cartierului Între Lacuri, învecinat cu Gheorgheni au simțit același miros toxic, tot pe timpul nopții. 

,,Se ard gunoaie, atenție, dupa ora 12 pm, uneori dupa 2 dimineața. Mirosul este foarte pătrunzător și deranjant.”, menționa acum câteva luni un clujean care locuiește în cartierul Între Lacuri. 

Clujenii din cartierul Între Lacuri se plâng că sunt intoxicati de fum. Arderile ar avea loc în toiul nopții: ,,Nu putem trăi inhalând noxe!”


Comentarii Facebook