Vineri 20 Septembrie

Mitropolitul Clujului face apel pentru ajutorarea celor afectați de inundațiile din estul României: „Nădăjduim să fie sensibili oamenii”


Mitropolitul Clujului, Înaltpreasfințitul(IPS) Andrei Andreicuț, face apel pentru ajutorarea celor afectați de inundațiile din estul României, în special în județele Galați și Vaslui.

În acest sens, duminică, 22 septembrie 2024, se va organiza o colectă în toate unitățile de cult (parohii și mănăstiri) din cuprinsul eparhiei. După centralizarea colectei, toate fondurile vor fi virate eparhiilor afectate, în vederea ajutorării sinistraților.

IPS Andrei Andreicuț a declarat pentru StirideCluj.ro că se așteaptă ca oamenii să fie inimoși și să doneze bani pentru cei care au fost greu încercați în ultimele zile, din cauza inundațiilor. 

Am anunțat toate parohiile din eparhie și colecta se va încheia duminică. Vom aduna banii ca să putem să-i trimitem săptămâna viitoare.  Facem stăruință ca oamenii să fie mărinimoși. Nădăjduim să fie sensibili oamenii și să se adune bani”, a spus Mitropolitul Clujului. 


Comentarii Facebook