Vineri 20 Septembrie

Mizerie și miros insuportabil pe Calea Florești! Clujenii din zonă sunt revoltați: „Trotuarul este insalubru, lipicios, iar băncile sunt murdare”


Clujenii care locuiesc pe Calea Florești au tras un semnal de alarmă cu privire la starea deplorabilă a trotuarelor și a spațiilor publice din zonă. Într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca, oamenii au relatat că  trotuare și băncile sunt murdare și lipicioase. 

De asemenea, locuitorii din zonă se plâng de mirosul insuportabil și prezența urmelor de urină în apropierea gheretelor.

Pe lângă problemele de igienă, clujenii au semnalat și prezența oamenilor străzii care contribuie semnificativ la mizeria și gălăgia din zonă. 

Oamenii sunt revoltați pentru că, în ciuda faptului că plătesc taxe și impozite, se confruntă cu lipsa condițiilor minime de igienă, ceea ce afectează grav calitatea vieții în cartier. 

Pe Calea Florești, între numerele 75-81, trotuarul este insalubru (foarte murdar pe jos, lipicios, băncile foarte murdare, MIROS INSUPORTABIL, urină pe lângă toate gheretele).

Sunt și oamenii ai străzii, mulți romi care fac multă mizerie, gangurile murdare cu miros infect, nu este normal ca noi (locuitori ai zonei), plătitori de taxe, impozite, salubritate, etc., condițiile minime de igienă să lipsească.

Vă rog să luați măsuri de igienizare și salubrizare a zonei. De asemenea, vă rog să găsiți o soluție în ceea ce privește oamenii străzii și romii care fac cea mai mare mizerie și sunt foarte gălăgioși.”, a reclamat un clujean. 

Comentarii Facebook