Momente de panică pentru un clujean și copiii lui! Se plimbau cu bicicletele prin Sopor și au fost întâmpinați de o haită de câini: „Mi-am chemat soția”


Un clujean și copiii săi au avut parte de o sperietură zdravănă, după ce au ieșit la plimbare cu bicicletele prin cartierul Sopor din Cluj-Napoca. 

El a relatat că la un moment dat, în apropierea viitorului bazin de înot din Borhanci, au fost întâmpinați de o haită de câini veniți de la o stână din apropiere. 

Clujeanul susține că a fost nevoit să o cheme pe soția sa pentru a-i lua pe copii cu mașina în siguranță. 

Urcând dealul Soporului împreună cu copiii pe biciclete, am fost întâmpinați de o haită de câini liberi veniți de la stâna care este în vecinătatea șantierului. Eram la ieșire din satul Sopor și urcam dealul către șantierul pentru noul bazin.

A fost nevoie să chem soția să ia copiii cu mașina, pentru că acești câini păzeau drumul. Este legal ca acești câini să stea liberi și să poată cutreiera dealul atât de aproape de drumul public și de zonele locuite? Este legală amplasarea stânei atât de aproape de zonele locuite?”, a relatat un clujean. 


Comentarii Facebook