Vineri 20 Septembrie

Mormane de moloz, depozitate ilegal într-o zonă de case din Cluj-Napoca: „Mi-au spus de câteva luni că va fi ridicat”


Un clujean a solicitat intervenția promptă a Primăriei Cluj-Napoca pentru ridicarea unor mormane de moloz depozitate într-o zonă de case de pe strada Mihai Românul. 

El a relatat că a reclamat problema și în urmă cu câteva luni, însă nimeni nu a luat măsuri în acest sens, chiar dacă municipalitatea i-a comunicat că molozul va fi ridicat. 

Bună ziua, revin cu aceeași reclamație depusă cu luni în urmă. Aș vrea să semnalizez depozitarea de moloz într-o zonă de case, la capătul străzii Mihai Românul, după nr. 25. Reclamația anterioară a fost închisă cu rezoluția ca molozul va fi ridicat, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Rog soluționarea promptă în acest caz.”, a relatat un clujean. 

Reamintim că la nivelul municipiului Cluj-Napoca deșeurile din construcții și demolări (beton, cărămizi, țigle și produse ceramice, amestecuri de beton, cărămizi, țigle și produse ceramice, fără conținut de substanțe periculoase) pot fi  colectate de către operatorii de salubritate, de la domiciliu, la solicitarea deținătorilor de deșeuri. 

De asemenea, sunt organizate campanii mobile de colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor provenite din activitățile de construcții. 


Comentarii Facebook