Mormântul unui profesor clujean, prădat de hoți! „O să mergem cu filmarea la poliție. Ne-am săturat de cât de nesimțiți puteți fi unii”


Hoții nu au scrupule, fură orice le iese în cale, inclusiv flori și candele de pe morminte. Recent, un astfel de caz a fost semnalat pe rețelele de socializare, la Turda.

Mormântul profesorului Emanuel Bălaj a fost jefuit, fiind furate flori, candele și un îngeraș plasat de familie pentru a-i veghea drumul către veșnicie.

Incidentul a fost relatat pe Facebook chiar de sora profesorului decedat, Alexandra Bălaj, care a avertizat că zona este monitorizată video, iar imaginile vor fi trimise autorităților pentru investigare.

„Nu am crezut vreodată că o să ajung să postez așa ceva….

Dragă tu, cel care ai plecat de la cimitir cu îngerașul și lămpile solare, te-aș ruga să le aduci înapoi de bună voie, nu de alta, dar avem o cameră montată acolo, sătui de cât ați furat de pe mormânt. Dacă până mâine nu apar o să mergem cu filmarea la poliție. Ne-am săturat de cât de nesimțiți puteți fi unii”, transmite Bălaj Alexandra Alina, potrivit turdanews.net

Profesorul turdean Emanuel Sebastian Bălaj a decedat în luna octombrie a anului trecut. A fost un profesor dedicat, un suflet blând, un spirit glumeț și om deosebit care aprecia respectul și bunul simț. A fost plâns atât de familie dar și de o întreagă comunitate.

u.jpg

Comentarii Facebook