Motociclist accidentat pe o stradă din Cluj-Napoca! Medicii au intervenit de urgență/ Este al doilea motociclist rănit în Cluj în doar două zile- FOTO


Accident în Cluj: Un motociclist lovit pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca

Un accident rutier în care a fost implicat un motociclist s-a petrecut în Cluj, 21 iunie, în jurul orei 17:00. Accidentul rutier a avut loc pe strada Traian Vuia la intersecția cu strada Orăștiei, din Cluj-Napoca. 

Echipajele medicale au intervenit rapid pentru a acorda primul ajutor motociclistului rănit, care a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri suplimentare.

Acesta este al doilea accident rutier în care a fost implicat un motociclist în Cluj în doar două zile. În 19 iunie pe drumul european din comuna Florești, un tânăr motociclist de 20 de ani a fost grav rănit, vinovat fiind un șofer care nu i-a acordat prioritate de trecere. 

Accident grav în Florești, Cluj. Un tânăr motociclist în vârstă de 20 de ani a fost rănit pe drumul european- FOTO

Seria de accidente recente ridică semne de întrebare cu privire la siguranța motocicliștilor în Cluj și subliniază importanța respectării regulilor de circulație. Autoritățile locale fac apel la prudență maximă din partea tuturor participanților la trafic pentru a preveni astfel de incidente pe viitor.

accident traian vuia.jpg


Comentarii Facebook