Duminica 8 Septembrie

Motociclist rănit în urma unui accident cu o mașină într-o comună din Cluj. Tânărul de 20 de ani a fost transportat la spital - FOTO


Un accident rutier s-a petrecut în satul Comșești, comuna Tureni, astăzi, 18 iulie, în jurul orei 09:40.

Din primele informații un motociclist are nevoie de îngrijiri medicale în urma evenimentului rutier.

O autospecială și un echipaj au intervenit de urgență la locul accidentului.

,,O autospecială și un echipaj SAJ au ajuns la locul accidentului, conducătorul motocicletei primește îngrijiri de la echipajul SAJ. Conform primei evaluări acesta este conștient și cooperant,” a transmis ISU Cluj pentru Știri de Cluj.

Acesta este al doilea accident care a avut loc în dimineața zilei de joi, 18 iulie, în care un motociclist a fost implicat. Reamintim că în jurul orei 9:30, alt motociclist a fost implicat într-un eveniment rutier de pe Calea Baciului. 

,,La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism și o motocicletă avariate. Conducătorul motocicletei, un tânăr de aproximativ 20 de ani, a fost consultat de către echipajul SAJ. Conform primei evaluări acesta era în stare de conștiență, era cooperant și prezenta suspiciuni de mai multe traumatisme. Ulterior a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale," a precizat ISU Cluj.


WhatsApp Image 2024-07-18 at 10.33.37.jpeg

Comentarii Facebook