Duminica 8 Septembrie

Motocicliștii care își turează motoarele în toiul nopții, pe străzile din Cluj-Napoca, reclamați de clujeni: „Sunt peste 10 motociclete pe oră”


Clujenii se plâng că nu pot dormi noaptea din cauza motocicliștilor teribiliști care își turează motoarele pe diferite străzi din municipiul Cluj-Napoca. În ultima perioadă, bulevardul Nicolae Titulescu și strada Năvodari au devenit pistele amatorilor de senzații tari, în special pe timpul nopții. Mai mulți clujeni au solicitat municipalității să găsească o soluție în acest caz.  Un clujean de pe bulevardul Nicolae Titulescu a afirmat că sunt peste 10 motociclete pe oră care fac un zgomot infernal și circulă cu o viteză amețitoare. El a relatat că a sesizat problema și anul trecut și intenționează să formuleze reclamații în continuare, până când se vor lua măsuri concrete împotriva motocicliștilor. 

Pe strada Titulescu se circulă mereu cu motociclete care depășesc nivelul sonor admis, mai ales când se accelerează la ieșirea din sensul giratoriu. Sunt peste 10 motociclete pe ora care fac un zgomot incredibil, precum depășesc și limita de viteză. Am făcut sesizare și anul trecut, voi face în continuare până se rezolvă permanent această problemă.”, a reclamat un clujean. 

O altă persoană care locuiește pe strada Năvodari a reclamat că atât motocicletele cât și mașinile sunt turate la maxim de către șoferi, aproape în fiecare noapte. 

Mașini/motociclete care circulă cu viteză și/sau își turează motoarele aproape noapte de noapte. Atât în parcare cât și până la parcare (strada Năvodari).”, a semnalat o altă persoană. 

Comentarii Facebook