Duminica 8 Septembrie

Motocicliștii cu șlapi și tobele de eșapament modificate, vechea și noua problemă a clujenilor: „Poate se vor mai potoli aceste teribilisme”


Un clujean care locuiește pe strada Frunzișului a transmis că motocicliștii circulă cu viteze ce depășesc limita legală, fac un zgomot infernal și nici măcar nu sunt echipați corespunzător. El susține că motocicliștii au adoptat o ținută lejeră, și-au pus gecile de piele în cui și poartă tricouri lejere și au șlapi în picioare. 

În cursul serii (aprox. începând cu ora 20) și nopții, zona e tranzitată de motocicliștii care circulă mult peste viteza legală și produc un zgomot infernal. Mulți nu sunt nici echipați corespunzător (tricou..șlapi etc). Vă rog dacă e posibil să monitorizați 2-3 zile traficul la ora aceea dacă e posibil și veți vedea despre ce e vorba, poate se vor mai potoli aceste teribilisme care afectează locuitorii blocurilor de pe strada Frunzișului.”, a transmis un clujean. 

Motocicliștii și-au făcut de cap și în cartierul Bună Ziua.

Pe strada Bună Ziua, de o săptămână încoace, un motociclist cu toba de eșapament modificată, face ture în jur de ora 22:00-23:00 făcând niște zgomote groaznice. Rog Poliția Locală să facă un control pentru măsurarea decibelilor emiși de motocicleta acestui individ.”, a reclamat un alt clujean. 

O altă persoană care locuiește pe strada Năvodari susține că teribiliștii își turează motoarele în fiecare seară. 

Parcarea mare cu intrarea pe strada Năvodari, aproape seară de seară, se turează motoare de la mașini și motociclete și se aude scârțâit de roți. Având în vedere că este totuși o zonă destul de centrală, oare ar fi așa greu să se verifice regulat zona și dacă sunt nereguli să stea o mașină de poliție să elibereze parcarea? Sau măcar să-i urmărească pe cei care turează motoare fără sens sau conduc periculos. Poate chiar să se efectueze niște verificări de ITP la unii.”, a reclamat bărbatul.

Comentarii Facebook