Duminica 8 Septembrie

Motocicliștii fac ravagii pe strada Observatorului din Cluj-Napoca: „Zici că se lansează rachete în spațiu, așa zgomot fac. Sunt pui de bogați și au voie?”


Toți mai mulți clujeni au reclamat, în ultima perioadă, că strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca a devenit „locul de joacă” al motocicliștilor. Fără să țină cont de lege, reguli de bun simț sau moralitate, vitezomanii le scot peri albi clujenilor, care se plâng că nu se pot odihni din cauza zgomotului provocat de motociclete. 

În una dintre cele mai recente sesizări formulate în acest sens, un clujean susține că este trezit în fiecare noapte de zgomotul infernal, pe care-l aseamănă cu vuietul produs de lansarea unei rachete în spațiu. El a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri împotriva celor care le perturbă liniștea.   

Se poate face ceva cu motoretele de pe Observatorului? În fiecare noapte suntem treziți de ele, zici că se lansează rachete în spațiu așa zgomot fac....sau sunt pui de bogați și au voie? NU SE POATE așa ceva în fiecare noapte să bubuie motoretele cu 200 la ora și să nu li se facă nimic, pe ăia în curând îi vezi la știri c-au omorât drogați pe cineva și voi îi protejați?”, se arată în solicitarea formulată de un clujean către Primăria Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook