Vineri 20 Septembrie

Muzica de la restaurantul lui Pescobar îi scoate din minți pe clujeni: „Ascultăm toată ziua bass-ul”


Un clujean care locuiește în cartierul Gheorgheni a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri în privința gălăgiei provocate de muzica de la restaurantul Taverna Racilor al lui Pescobar. 

Clujeanul susține că muzica bubuie toată ziua, iar cei care locuiesc în zonă au parte de un disconfort major. 

De la Taverna Racilor bubuie muzica încontinuu, înainte de deschidere (când se face curat pe terasă) până seara la închidere. Se propagă sunetul în toată zona lacului, iar cei care locuim în zonă ascultăm toata ziua bass-ul. Vă mulțumesc în avans pentru ajutor.”, a reclamat un clujean. 

Pescobar se laudă că-i merge bine 

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, s-a lăudat cu succesul de la Taverna Racilor din Cluj pe rețelele de socializare, menționând că în restaurant a fost ,,bubuiala de pe lume”, fiind plin de persoane venite la UNTOLD. 

,,E full terasa, e full restaurantul de la Cluj. Tot Untold-ul mănâncă la Pescobar. Unde să se ducă și ei în altă parte? Unde să se ducă în Clujul ăla decât la Pescobar. Chiar îmi e dor de Cluj. Forță mondială! Merge super bine restaurantul chiar daca haterii nu prea își doresc, eu sunt extraordinat de mulțumit, mai ales că acum a venit și festivalul Untold… e bubuiala de pe lume”, a spus Pescobar pe Tik Tok.

Citește și: Pescobar se laudă cu succesul în afaceri la Cluj: ,,Merge super bine restaurantul chiar dacă haterii nu prea își doresc” - VIDEO

Comentarii Facebook