Vineri 20 Septembrie

N-au loc clujenii de câinii vecinilor, tot mai greu cu toleranța la Cluj: A devenit insuportabil acest „concert”/Incită și câinele de vizavi


Probleme pe o stradă din Cluj-Napoca din cauza câinilor. Oamenii au ajuns să-și reclame la Primărie vecinii pentru că nu se pot odihni noaptea. 

Pentru unii, prietenii patrupezi sunt o mare bucurie, dar acesta nu este și cazul unor locatari de pe o stradă limitrofă zonei centrale. La Cluj, oamenii au devenit tot mai pretențioși și nu suportă să fie deranjați de niciun zgomot, inclusiv de lătratul cățeilor. 

În ultima perioadă au curs sesizările pe acest subiect la autoritățile locale. 

Doresc să reclam faptul că zi și noapte câinele ciobănesc al vecinilor de la Victor Hugo, latră fără încetare, incitând și câinele de vizavi. Mai ales pe timpul nopții, după ora 24. Deja a devenit insuportabil acest „concert”. Nu ne putem odihni. Vă rugăm interveniți”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj.

Vezi și: Clujeancă deranjată de câinele vecinului pentru că latră toată ziua și nu își poate lăsa geamul deschis: „Aștept o schimbare de la tine”

Comentarii Facebook