Duminica 8 Septembrie

Nepăsare la maxim a unor șoferi clujeni!/ A stropit o femeie și un copil din cap până în picioare pentru că se grăbea la...semafor! VIDEO


Unii șoferi clujeni sunt atât de nepăsători de ceea ce se întâmplă în jurul lor în timp ce se află la volan, încât o pot da foarte ușor într-o nesimțire de neînchipuit. 

Un șofer clujean a fost surprins în cursul acestei zile ploioase, cum în graba lui spre nicăieri, reușește să dea cu roțile într-o baltă mare și să stropească o femeie și un copil, din cap până în picioare, care așteptau autobuzul în stație. 

Amuzant este faptul că din imaginile surprinse de un alt participant la trafic, șoferul fără obraz pare că se grăbește de „mama focului”, dar a fost nevoit să oprească la semafor imediat după ce a trecut de stația de autobuz. 

Șoferul care a reușit să suprindă tot acest moment cu ajutorul camerei de bord a postat filmarea pe un grup destinat șoferilor din Cluj-Napoca, adăugând că „Dacă doamna cu copilul din stație vrea să facă sesizare la poliție pe acest individ, aveți video aici.

De asemenea, clujenii nu au ezitat să reacționeze în comentarii la gestul șoferului grăbit: 

Oameni fără pic de simț rușine” 

Doamne ce handicapat!

Or venit taranii la oras.....

Comentarii Facebook