Nereguli grave pe Valea Chintăului! Gardurile unor clujeni, distruse în timpul lucrărilor de modernizare: „Nu mai am acces în curte”


Proprietarul unor imobile situate pe strada Valea Chintăului din Cluj-Napoca susține că lucrările de modernizare derulate în ultima perioadă au generat o serie de probleme. Mai precis, clujeanul a relatat că, din cauza intervențiilor pentru reabilitarea drumului, gardul proprietății sale a cedat. Bărbatul a înștiințat inginerul care supervizează lucrările cu privire la situația creată, însă ar fi primit în schimb numai promisiuni deșarte. Inginerul l-ar fi asigurat că va fi realizată o centură de beton în fața proprietății sale, pentru a remedia problema, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. 

De asemenea, pe lângă gardul distrus de lucrări, clujeanul susține că nu mai are acces în curte, după ce a fost instalată o bordură mult mai înaltă. 

Doresc să vă aduc la cunoștință următoarele aspecte. Odată cu începerea lucrărilor de reabilitare a drumului pe partea cu proprietatea au fost depuse în nenumărate rânduri materiale ce folosesc la reabilitarea drumului plus că în urma tasărilor prin vibrație cu utilajele de mare tonaj gardul proprietăților a cedat. Am adus la cunoștința inginerului aceste probleme, iar acesta a spus că se va face o centură de beton în fața proprietății pentru a rectifica problemele, centură care până la urmă nu a mai fost făcută. De asemenea, în fața proprietății nr. 48 avem un canal pe lângă care este asfalt, dar deja asfaltul este crăpat, motiv pentru care cred că se va surpa. Scările de la nr. 46 au fost lăsate în paragină, de asemenea intrarea a fost făcută fără cădere în curte și înălțată motiv pentru care nu mai am acces în curte. Doresc rectificarea acestor probleme înainte ca strada să fie finalizată și să i se facă recepția.”, a reclamat un clujean.

Vecina bărbatului a semnalat aceleași probleme legate de gardul care îi înconjoară proprietatea. 

În urma lucrărilor de modernizare a străzii au apărut unele nereguli și anume; Din cauza săpăturilor pentru fundația drumului și a utilajelor folosite pentru tasarea materialului, gardul a cedat, acest fapt a fost adus la cunoștința inginerului responsabil cu lucrarea din zonă, iar acesta ne-a înștiințat că o să se facă o centură de beton pentru protecție, centura care încă nu a fost făcută. În zona de spațiu verde este un canal care este prea ridicat. Am rugămintea să se verifice în teren situațiile prezentate.”, a sesizat o clujeancă. 

Comentarii Facebook