Nesimțirea agenților imobiliari din Cluj a ajuns la cote maxime:,,Am întârziat 20 de minute. Mi-a cerut 250 de lei taxă de întârziere”


Haosul din piața imobiliară din Cluj-Napoca continuă să enerveze foarte multe persoane. Agenții imobiliari au fost criticați pentru comisioanele foarte mari cerute și prețurile umflate. Mai mult decât atât, o femeie povestește cum un agent imobiliar a dorit suma de 250 de lei pentru că aceasta a întârziat 20 de minute.

O postare publicată pe o rețea de socializare de către un utilizator face referire la problema acestor agenți imobiliari.

,,Am observat că agenții imobiliari din Cluj cer comisioane mari și umflă prețurile. Ați pățit și voi la fel? Cum ați reușit să găsiți oferte mai bune sau să evitați capcanele?” a întrebat utilizatorul.

În secțiunea de comentarii clujenii au discutat subiectul și au povestit mai multe întâmplări similare.

,,Sunt niște nesimțiți. Am plănuit să vin de la Sibiu să fac 8 vizionari într o zi. Am confirmat cu ei și cu o zi înainte de plecare și în dimineața plecării. La ajungere toți au dispărut. Am făcut un drum de sute de km dus întors degeaba.

În altă zi, am întârziat 20 de minute pentru ca nu cunoșteam orașul și am greșit mai multe viraje. Nesimțitul mi-a cerut 250 de lei taxă de întârziere. M-am abținut să nu-i dau o perversă de la Orlat. Ultima mea replică la "nu ți se pare justificată totuși suma de 250 de lei? Mi ai dat programul peste cap" A fost "No ia vezi, mi se pare?" după care m am urcat în mașină și am plecat," a comentat o femeie.

,,Nişte nemernici agenţii imobiliari din Cluj! Orice experienţă pe care am avut-o cu ei în ultima perioadă a fost aiurea din orice punct de vedere. Pe lângă asta, mulţi dintre ei iau comision şi de la vânzător şi de la cumpărător," a răspuns alt utilizator.

,,Cu mulţi proprietari este greu să comunici. Cu majoritatea agenţilor imobiliari e costisitor şi inutil să comunici. Alegi o direcţie şi dai înainte," se mai arată într-un comentariu. 


Comentarii Facebook