Duminica 8 Septembrie

Nesimțirea e la ea acasă! Parcul Colina din Cluj, vandalizat: au răsturnat băncile și au rupt coșurile de gunoi: Ce satisfacție or avea cei care fac asta


Un clujean, aflat la o plimbare matinală prin parcul Colina din Mănăștur a dat de o scenă neplăcută. Indivizi necunoscuți au vandalizat amplasamentele din parc, o bancă fiind răsturnată complet iar un coș de gunoi a fost rupt de pe suportul lui.

Clujeanul care a surprins scena a realizat o serie de fotografii, pe care le-a postat pe un grup destinat locuitorilor din Mănăștur.

,,Așa am găsit parcul Colina dimineață. Cu bănci rasturnate și coșuri de gunoaie rupte.

Am făcut multe sesizări legat de faptul ca parcul nu e luminat, dar răspunsul e mereu același: urmează sa se faca lucrări.

Probabil e la coada listei. După metrou, centură, aquapark....”, a comentat bărbatul.

Clujenii au fost indignați de lipsa de educație a unor concetățeni dar și de faptul că zona nu a fost modernizată de ani buni.

,,Nu e în centru, nu se vede.  Totusi, mai bine așa, o oază de verdeață sălbatică, deși în paragină. Să ferească sfantu' să "modernizeze" Boc parcul Colina, că dup-aia mai vedem iarbă și copaci numai în poze!”, a comentat o clujeancă.

,,Stau și mă-ntreb, ce satisfacție or avea cei care fac asta?? Ori drogați, ori bolnavi mintal. Altfel nu-mi explic!”, a adăugat un alt clujean. 

,,Păcat , pentru că parcul Colina este o oază de liniște pentru seniorii care fac plimbări zilnice și deși este lăsată partea interioară în paragină totuși are o frumusețe aparte bine,dacă n-ar exista persoane fără suflet care vandalizeaza totul ca în imagine”, a remarcat o clujeancă.


Comentarii Facebook