Nesimțirea n-are limite la Cluj: Saci cu deșeuri din construcții, aruncați în apele Someșului: „Aduc gunoaie în fiecare săptămână”


Apele și malurile Someșului sunt pline de gunoaie! Pentru că autoritățile nu iau măsuri concrete, diferite persoane aleg să arunce deșeurile în râu, fără să țină cont că „pun umărul” la dezvoltarea și menținerea unei probleme de mediu. 

Un clujean care locuiește pe strada Radu Tudoran din Cluj-Napoca susține că, în fiecare săptămână, sunt aruncați saci cu deșeuri din construcții pe malul și în apele Someșului. 

Vinovați de acest lucru ar fi câteva persoane care transportă gunoaiele cu trei căruțe. 

În continuarea străzii Radu Tudoran pe malul Someșului se aduc în fiecare săptămână deșeuri de construcții în saci și se aruncă pe mal și pe terenul care duce la Aeroport. Aceste deșeuri le aduc romii care curăță cărămizile din sensul giratoriu al străzii Grigore Ignat cu cele 3 căruțe pe care le au în dotare.”, a relatat un clujean care locuiește pe strada Radu Tudoran. 

Un alt locuitor din zonă a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să monteze o barieră și camere video după strada Tractoriștilor, pentru a-i descuraja pe cei care aruncă deșeuri în zonă. 

„Sper că până la urmă să luați măsuri și să puneți o barieră pe dig după strada Tractoriștilor sau camere video... tot la câteva săptămâni fac sesizare că se aruncă gunoaie în zonă.”, a relatat un alt clujean. 

Comentarii Facebook