Nesimțirea se plătește scump. Tânăr căutat de poliție după ce a închiriat un apartament pentru ziua sa: „Ce îmi poate face, în cel mai rău caz?”


Un tânăr care a închiriat un apartament pentru o petrecere de ziua lui este căutat de poliție după ce a lăsat imobilul murdar. 

Proprietarul a acuzat tinerii că au vandalizat încăperea închiriată, însă tânărul consideră că doar ,,am băut, am fumat, înăuntru,  doar am lăsat mizerie.” Scuza pentru murdăria lăsată a fost că prietenii lui nu au dorit să îl ajute la curățenie. 

Proprietarul a anunțat poliția iar acum tânărul a fost contactat de către oamenii legii și se întreabă ,,ce îmi poate face poliția în cel mai rău caz?”

,,Acum o lună am închiriat un apartament de ziua mea pe Booking, și am fost mai multă lume și proprietarul nu mi-a cerut buletinul. Am băut, am fumat înăuntru, și când am avut check-out-ul am lăsat cheia înăuntru și nu a vrut niciun prieten să mă ajute la curățenie, și am lăsat mizerie în apartament fiindcă nu puteam eu să strâng după toți. Acum proprietarul a spus că se duce la poliție pentru vandalizare, însă nu a fost vandalism, doar am lăsat mizerie. Astăzi am primit un telefon de la o secție de poliție să mă prezint să vorbesc despre ce s-a întâmplat. Întrebarea e ce îmi poate face poliția în cel mai rău caz?” a scris bărbatul pe o rețea de socializare, într-un grup destinat clujenilor. 

În comentarii clujenii au dezbătut subiectul și atitudinea tinerilor față de situația dată. 

,,În primul rând, ar fi nevoie de bun simț. Nu poți lăsa o cocină după tine, indiferent dacă au lăsat alții, sau tu. Tu ai închiriat apartamentul, puteai să mergi într-un club dacă voiai haos. Mi se pare absolut justificată reacția proprietarului, sper să te amendeze bine și poliția. Dacă ai fost prost educat, nu e treaba altora, e fix problema ta. Rușine," a răspuns un utilizator.

,,Super să-ți tragă o amendă usturătoare să te vindece de lene și de nesimțire," a comentat un bărbat.


Comentarii Facebook