Duminica 8 Septembrie

Nesimțirea unui șofer din Ardeal care și-a parcat mașina pe locul destinat femeilor gravide: ,,Mașina a fost lăsată pe avarii”/,,Suntem șmecherași"


Nesimțirea nu are limite pentru anumiți șoferi. Un astfel de caz a fost surprins de către o clujeancă într-o parcare din Cluj-Napoca. 

Un șofer cu numere de Alba Iulia și-a parcat mașina, de tip Audi, pe locul destinat femeilor gravide. Femeia care surprins momentul a realizat o poză, pe care ulterior a distribuit-o pe o rețea de socializare, pe un grup destinat șoferilor din Cluj.

 ,,Suntem șmecherași, avem șapcă întoarsă și când ni se face observație întoarcem capul. Când eu plecam el atunci parcase. I-am atras atenția și doar a întors capul. Pun pariu că dacă chiar l-ar fi așteptat cineva, ar fi fost îndeajuns de drăgut încât să se explice.

Data viitoare mai bine parchează pe locul de handicapați, ți se potrivește mai bine," a precizat femeia.

Clujenii au dezbătut în secțiunea de comentarii decizia șoferului cu numere de Alba de a praca pe locul destinat femeilor gravide.

,,La Auchan Iris se poartă să se parcheze așa că deh, îs mai aproape de intrare.... și și dacă au scaun de copil în mașină și îs fără copil tot așa parchează.. în România nesimțirea ii în floarea," a comentat un clujean.

,,Cheamă poliția și altă dată nu m-ai parchează pe locuri speciale,” a scris un utilizator.


Comentarii Facebook