„Nici pe jos nu mai poți merge, că te împiedici în cartere” - Clujenii sunt revoltați! O stradă din cartierul Zorilor arată ca după război


În ultima perioadă, tot mai multe persoane se plâng de lipsa de acțiune a autorităților pentru modernizarea sau întreținerea străzilor din Cluj-Napoca. 

Oamenii sunt nevoiți să circule zilnic pe drumuri pline de gropi care arată ca după război, iar mașinile și bugetul personal au de suferit. 

O situație de acest fel a fost semnalată în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca. Un clujean susține că strada Miko Imre este într-o stare deplorabilă, iar acest lucru îi afectează până și pe pietoni care riscă să se împiedice în gropile uriașe. 

El a afirmat că starea străzii s-ar putea înrăutății în câteva luni, după venirea iernii. 

Clujeanul este dezamăgit că în ciuda faptului că plătește taxe și impozite, autoritățile nu au intervenit pentru remedierea problemelor de aproximativ 6 ani. 

Strada Miko Imre se află într-o stare deplorabilă. Nici pe jos nu mai poți merge, că te împiedici în cratere. Situația a devenit absolut incredibilă. De asemenea, strada se află în domeniul public, acum câteva luni ați spus că veți interveni cu lucrări de întreținere.

Dacă nu se va face ceva cu gropile, va veni și va fi și mai dezastru până în primăvară. S-au accentuat gropile, cred că la cel mai grav nivel de până acum.

Suntem și noi locuitori în acest oraș și plătim taxe și impozite, dar de 6 ani, de când stau aici și facem sesizări în continuu, suntem ignorați.”, a transmis clujeanul într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook