Miercuri 2 Octombrie

Noi restricții de circulație în Florești. Se efectuează lucrări la rețeaua de alimentare cu apă: ,,Vă rugăm folosiți rute ocolitoare”


Reprezentanții Primăriei Florești au anunțat restricții de circulație miercuri, 2 octombrie, în intervalul 22:00-05:00, în zona străzii Simion Bărnuțiu, pe tronsonul cuprins între magazinul Mega Image și intersecția cu strada Gheorghe Doja. 

Măsura a fost luată pentru buna desfășurare lucrărilor la rețeaua de alimentare cu apă. Circulația se va desfășura pe rute ocolitoare.

,,Restricții de circulație miercuri 2 octombrie a.c. pentru lucrări de noapte la rețeaua de alimentare cu apă - zona străzii S. Bărnuțiu

Compania de APĂ SOMEȘ informează că în această noapte, începând cu ora 22:00 se vor efectua o serie de lucrări la rețeaua de alimentare cu apă, în zona străzii Simion Bărnuțiu, pe tronsonul cuprins între magazinul Mega Image și intersecția cu strada Gheorghe Doja. 

În atenția locuitorilor din zonă, precum și a participanților la trafic, circulația va fi resricționată în intervalul 22:00-05:00.

Vă rugăm folosiți rute ocolitoare.

Mulţumim pentru înţelegere şi sprijin!”, a transmis primăria Florești.


Comentarii Facebook