Miercuri 2 Octombrie

Nu mai parcați aiurea! Pompierii clujeni, blocați să ajungă la un incendiu în care a ars o casă, de mașinile parcate pe o stradă îngustă FOTO


Pompierii Detașamentului Turda au intervenit în această seară pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă de locuit de pe strada Cicoarei din Municipiul Câmpia Turzii. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 20:10, iar la fața locului au fost trimise două autospeciale cu apă și spumă. Prima intervenție a fost asigurată de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Câmpia Turzii, până la sosirea echipajelor ISU Cluj.

Intervenția a fost îngreunată de accesul dificil, din cauza străzii înguste și a mașinilor parcate neregulamentar, dar echipajele au reușit să controleze flăcările. Incendiul a afectat interiorul casei și o parte din acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cauza probabilă a incendiului a fost un coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Pompierii avertizează asupra pericolului acestor defecțiuni și reamintesc importanța verificării periodice a instalațiilor de încălzire.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă de locuit situată pe strada Cicoarei din Municipiul Câmpia Turzii. Apelul de urgență a venit în jurul orei 20.10, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu apă și spumă. Până la sosirea echipajelor ISU Cluj, prima intervenție a fost asigurată de către SVSU Câmpia Turzii. Pe de altă parte, forțele noastre au întâmpinat dificultăți în privința accesului, din cauza autoturismelor parcate și a străzii înguste. Incendiul s-a manifestat la interiorul casei și parțial la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 50 de mp. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum izolat necorespunzător față de materialele combustibile”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

incendiu 1.jpg

incendiu 2.jpg

Comentarii Facebook