Vineri 18 Octombrie

,,Nu se vede nimic la suprafață, pentru că metroul e subteran!’’ - Clujenii fac haz de necaz de ,,progresele remarcabile’’ la metroul Clujului - VIDEO



Săptămâna trecută, în Florești, a avut loc o ceremonie grandioasă, care trebuia să marcheze începerea lucrărilor la magistrala Magistrala I de metrou Cluj. 

Rând pe rând, autoritățile locale dar și politicieni veniți de la București au luat câte o lopată de pământ pentru a simboliza demararea lucrărilor. Se pare însă, că lopețile de pământ aruncate de autorități au fost singurele lucrări derulate de atunci. 

Activistul clujean Szakats Istvan a prezentat într-un videoclip de pe pagina sa ,,Progresele remarcabile” la metroul Clujului.

Clujenii nu au ezitat să-și dea cu părerea, făcând haz de necaz de situație.

,,Nu se vede nimic la suprafața, pentru ca metroul e subteran!’’, a comentat un clujean.

,,E clară reaua intenție la tine, eu am găsit multe unelte pe câmp cu care forau intens!”, a răspuns în glumă un alt activist, atasând o fotografie cu un tirbușon menit să reprezinte utilajele.

,,Măi, io nu am văzut dacă tu ai purtat cască, echipament de protecție. Nu știu cum intri așa în șantier. Apoi, nu știu cât de OK e să filmezi chestii strategice, de importanță națională. Nu era pe gard semnul cu fotografierea interzisă? Dacă ai fost cu drona, ai avut aprobare?

Despre ce vorbim?”, a  reacționat ironic un internaut.

Comentarii Facebook