Vineri 27 Septembrie

O asociație din Cluj strânge bunuri și donații pentru oamenii afectaţi de inundaţiile din Galaţi: ,,Fiecare să ajute cu ce poate, este nevoie de orice”


Un ONG din Florești a demarat o acțiune de strângere de bunuri, ajutoare și donații pentru locuitori din Galați, grav afectați de inundațiile catastrofale.

Cei care doresc să ajute pot să aducă bunuri de igienă personală, produse alimentare, electrocasnice sau haine care vor fi încărcate într-un TIR și trimise la Galați pentru a sprijini persoanele afectate. Camionul se află în parcarea Metro, de pe strada Avram Iancu din Florești.

,,Invităm clujenii să ajute cu ce se poate. Am fost personal în zona afectata timp de 5 zile, iar acei oameni au pierdut tot, absolut tot, fapt care m-a impulsionat să organizăm această acțiune umanitară.

De asemenea, oamenii buni pot face cumpărături la Metro și noi le urcăm direct în camion. Fiecare să ajute cu ce poate, este nevoie de la lingură și furculiță în sus, de orice. Haine, produse alimentare, frigidere, mașini de spălat, orice este de un real folos familiilor afectate”, a transmis Ovidiu Paslariu, președinte al Asociației Ștergem Lacrimi.

WhatsApp Image 2024-09-26 at 10.59.28_1b716f6d.jpg

Comentarii Facebook