Miercuri 2 Octombrie

O cantină din Cluj sfidează prețurile și continuă să ofere meniu complet la 7 lei: „Mâncarea este foarte bună. O să mă credeți, după ce consumați”


La deschiderea anului universitar 2024-2025 al UMF Cluj, rectorul universității Anca Buzoianu a adus vești excelente pentru studenții mediciniști în legătură cu cele două restaurante universitare: UMF Cluj va continua să ofere meniul complet „Student” de 7 lei, iar unele meniuri cu un singur fel de mâncare sunt chiar 6 lei, cu tot cu caserolă.

Studenții mediciniști clujeni pot beneficia de mese deosebite, pregătite cu grijă de un colectiv dedicat  care colaborează îndeaproape cu specialiști în nutriție și dietetică. „O să mă credeți pe măsură ce consumați”, a afirmat rectorul, subliniind calitatea preparatelor.

Meniurile disponibile în restaurantele studențești pornesc de la prețul accesibil de 7 lei, cunoscut sub numele de „celebrul meniu student”, ceea ce face ca mesele să fie accesibile pentru toți. De asemenea, rectorul a menționat că studenții care beneficiază de bursă socială pot avea parte de mese gratuite.

„Cele două restaurante studențești oferă o masă foarte bună, și o să mă credeți pe masură ce consumați, pentru că au fost create de un colectiv foarte devotat care lucrează la restaurantele studențești și care sunt consiliate de specialiștii noștri în nutrție și dietetică, avem meniuri care pornesc de la prețul de 7 lei, celebrul meniu „Student”, iar pentru aceia dintre voi care au bursă socială, meniurile sunt gratuite”, a spus rectorul UMF Cluj Anca Buzoianu, la deschiderea anului univeristar 2024-2025 al Universității de Medicină și Farmacie Cluj 

În acest context, Anca Buzoianu a reamintit și despre comunitatea fabuloasă a UMF Cluj, cu peste 9000 de studenți, din care 3200 sunt internaționali. Această diversitate contribuie la atmosfera prietenoasă și primitoare a campusului, având în vedere că orașul Cluj este adesea numit „Heidelberg-ul României”, după cum a subliniat Anca Buzoianu.

Astfel, studenții nu doar că se pot bucura de preparate delicioase la prețuri accesibile, dar și de un mediu academic stimulativ, cu resurse dedicate pentru o experiență educațională de excepție.

Iată ce meniuri puteți găsi.

Screenshot 2024-10-01 213454.png


Screenshot 2024-10-01 214626.png


Comentarii Facebook