O cioară agresivă terorizează Mănășturul! Șase clujeni au fost atacați de păsări în ultima săptămână, toți în aceeași zonă


O cioară face haos în Mănăștur! În decurs de o săptămână în aceeași zonă, nu mai puțin de 6 clujeni, inclusiv copii, au fost atacați de  înaripate. 

Este vorba despre străzile din apropierea Școalii "Iuliu Hațieganu" ("Edmond Nicolau") din Mănăștur.

Marți, un bărbat a fost atacat de ciori în timp ce se plimba pe Aleea Negoiu, soția lui și o altă clujeancă având aceeași soartă. 

Vineri dimineața, de data aceasta pe Aleea Bâlea, alți 3 clujeni, inclusiv o fetiță aflată în drum spre grădiniță.

,,Bună ziua! Astăzi , in jurul orei 7:15, în drum spre grădiniță, am fost atacată, împreuna cu fetița, de o cioară foarte agresivă. La fel a pățit încă o persoana care era în zonă. Vă rugăm să interveniți deoarece sunt mai multe persoane care au pățit același lucru și este o zonă frecventată de către copii, fiind lângă o școală și grădiniță. Mulțumesc!”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj-Napoca.

Este neclar dacă este vorba despre aceeași pasăre violentă sau mai multe însă atacurile s-au petrecut toate în jurul dimineții. 

Experții susțin că agresivitatea ciorilor este datorată faptului că își cresc puii în această perioadă.  

Noi victime ale ciorilor în Cluj-Napoca! Trei clujeni au fost atacați de păsări dintr-un foc: ,,Sper sa se găsească o soluție”

Comentarii Facebook