O clujeancă a fost hărțuită de ,,copii pe trotinete” într-un parc din Cluj: ,,O îndemnau să le spună cât este ceasul. S-a simțit în pericol”


O clujeancă a trăit momente mai puțin plăcute, în Parcul Feroviarilor, atunci când mai mulți copii au agresat-o, cerându-i insistent ,,să le spună cât este ceasul”. 

În timp ce se plimba prin Parcul Feroviarilor femeia a fost abordată și urmărită de ,,copii pe trotinete”. Aceștia i-au solicitat în mod repetat să le spună cât este ceasul, însă clujeanca a refuzat să se uite la telefon, din frica că aceștia i-ar putea fura bunul. 

În momentul în care s-a simțit în pericol, s-a îndreptat înspre ieșirea parcului, însă a fost urmărită de agresori până la un mijloc de transport. 

O rudă a persoanei care a trăit momentele de panică a solicitat autorităților locale să facă câteva modificări în Parcul Feroviarilor pentru a nu se mai repeta astfel de evenimente. 

Printre aceste se numără îmbunătățirea iluminatului și patrule de la poliția locală alături de implementarea unor camere de supraveghere.

„Sora mea a fost urmărită de copii pe trotinete, care au hărțuit-o probabil pentru a jefui-o. Copiii o îndemnau să le spună cât este ceasul, destul de insistent, chiar dacă sora mea îi refuza și a evitat conflictul cu ei. Ea a evitat să scoată telefonul, tocmai ca să nu arate că deține unul și să atragă atenția asupra acestuia. Ea s-a simțit în pericol și a dorit să iasă din parc. Totuși, copiii au urmărit-o până la urcarea într-un mijloc de transport în comun. Zona prezintă nesiguranță din cauza iluminatului slab și a puținilor oameni care se plimbă prin parc. Vă rugăm să iluminați corespunzător zona, să trimiteți patrule de la poliția locală (eventual în civil) și să instalați camere de luat vederi”, se arată în sesizare.

Credit FOTO: Oleh_Slobodeniuk/Getty Images

Comentarii Facebook