O clujeancă a fost prinsă cu scutece și haine furate sub fustă. Femeia a dat spargerea la magazinul chinezesc


O femeie de 31 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a jefuit un magazin chinezesc din Huedin.

Pe 11 septembrie s-a îndreptat la magazinul din Huedin, de unde a furat scutece și haine pe care le-a pitit sub fustă, transmite infohuedin.ro.

Femeia ar fi scos și sistemele de securitate de pe haine, pentru ale scoate mai ușor din magazin. 

,,La data de 11 septembrie a.c polițiștii din Huedin au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unei femei de 31 de ani, din Huedin, cercetată pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. 

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 15.40, polițiștii au fost sesizați, de către un bărbat de 47 de ani, despre faptul că două persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din magazinul acestuia.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la aceeași dată, în intervalul orar 14.00 - 14.30, două femei s-ar fi deplasat la o societate comercial din orașul Huedin, unde, profitând de neatenția personalului, ar fi sustras mai multe bunuri, printre care si articole vestimentare, cauzând un prejudiciu aproximativ de 512 lei.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj, pentru sursa citată.

Femeia de 31 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Femeia este cercetată în continuare sub aspectul infractiunii de furt calificat.


Comentarii Facebook