O clujeancă caută avocați să lupte pentru „dreptul tuturor oamenilor pe pământ”. Vrea să-și oblige vecinii să nu mai fumeze în apartamentul lor


Viața la bloc nu este deloc simplă și ușoară. Supărată pe vecinii care fumează în apartament, o clujeancă caută avocați să o ajute cu întocmirea unei reglementări/legi care le-ar interzice fumatul. 

Femeia spune că fumul de la țigările vecinilor de jos îi afectează „calitatea vieții”. Clujeanca nu este mulțumită nici de arderea bețișoarelor aromate, însă acum este mai preocupată să lupte pentru „dreptul tuturor oamenilor de pe pământ”: să respire aer curat.

„Ce se poate face, când nu există bunăvoință sau omenie şi fumul de la țigările vecinilor de jos, afectează calitatea vieții vecinilor de la etaje? 

Nu este un avocat printre noi, care poate ne-ar putea ajuta cu o reglementare sau cu o lege, care se referă la fumatul din apartamente? Vecinii de jos fumează într-una, când nu fumează, ard bețişoare aromatice, iar vecinii de sus folosesc spray pentru respirație!!!

Vara nu pot deschide un geam, dacă deschid devin obligatoriu fumători pasivi, iarna fumul vine din baie, doar nu va ieşi nici un vecin pe vreme rece să fumeze o țigară, de aceea fumează în baie! 

Şi uite așa vecinii de sus nu au posibilitatea să respire aer curat, mai niciodată, care este dreptul tuturor oamenilor de pe pământ! Dar să se vindece?!

Ce se poate face? Răspundeți, vă rog! O zi frumoasă cu aer curat!!!”, a scris femeia pe un grup destinat locuitorilor din cartierul Gheorgheni.

Deși nu a găsit niciun avocat, vecinii de cartier au venit cu altesfaturi:

„Mutați-vă la țară la aer curat și fără vecini și probleme”;

„Vă recomand o mănăstire acolo nu se fumează dar iese fum de la lumânări! Dacă vă deranjează fumul vă puteți adresa lui preafericitul Teodosie!”;

„Vindeți apartamentul și mutați-vă la casă, simplu”;

„Singura soluție este să vă mutați în vârful muntelui unde aerul este curat, ozonat pentru că nu puteți comanda ce să facă vecinul în casa lui”.

Comentarii Facebook