O clujeancă luptă să încalțe 300 de copii! Mai sunt necesari bani pentru 51 de micuți: „Se rupe sufletul să vedem că nu au ce pune în picioare!”


Rocsana Contraș mobilizează clujenii într-o campanie în care vrea să încalțe aproape 300 de copiii ce provin din medii defavorizate

Rocsana Contraș, o tânără din Cluj, inițiază o campanie ambițioasă care vizează asigurarea ghetelor pentru copiii defavorizați din județ. Sub deviza „Niciun copil din Cluj nu trebuie să meargă iarna asta la școală fără ghete”, Rocsana se mobilizează pentru a strânge fonduri și donații, astfel încât toți copiii să fie pregătiți pentru iarna ce se apropie.

Până acum, echipa condusă de Rocsana a reușit să pregătească încălțăminte pentru 236 de copii, dar mai sunt încă 51 de copii care așteaptă ajutorul comunității. În weekendul 26-27 octombrie, Rocsana și voluntarii vor pleca în comunele Mociu și Recea, iar în weekendul 2-3 noiembrie se vor îndrepta către Năoiu, unde vor distribui ghete celor nevoiași.

„Avem aproape 300 de copii de ajutat și vom merge din casă în casă, alături de asistenții sociali, pentru a ne asigura că fiecare copil primește ceea ce are nevoie”, a declarat Rocsana. „Această campanie nu este a mea, nu este a asociației Car De Bine, este a noastră a tuturor! Vă rog să distribuiți și să ajutați cum puteți.”, a mai spus Rocsana Contraș.

Rocsana a lansat un apel la solidaritate, având în vedere dificultățile cu care se confruntă familiile defavorizate. „Se rupe sufletul în noi văzând copiii ce nu au măcar ce să tragă în picioare acum că vine frigul și zăpada. Facem un ultim efort pentru a ne asigura că toți copiii sunt bine echipați pentru iarnă.”

Implicarea clujenilor este esențială, iar Rocsana îi încurajează pe toți cei care pot să contribuie, fie prin donații de încălțăminte, fie prin ajutor financiar. Campania continuă să câștige avânt și să mobilizeze comunitatea locală, demonstrând că împreună putem face o diferență semnificativă în viețile acestor copii.

„Ultimii 51 de copii ce îi mai avem de încălțat pentru iarnă! Amintim că avem deja încălțări pregătite pentru 236 de copii ‼️‼️În weekendul 26-27 octombrie plecăm în comunele Mociu și Recea iar în weekendul 2-3 noiembrie plecăm la Năoiu.Avem 3 comune și aproape 300 de copii și nu îi vom aduna într-un loc în nici o locație. Vom merge așa cum am obișnuit pe toată lumea, din casă în casă alături de asistenții sociali. Facem un ultim efort, ÎNCĂ 51 de copii.Vă rugăm distribuiți! Această campanie nu este a mea, nu este a asociației Car De Bine, este a noastră a TUTUROR! A celor ce avem copii acasă și le oferim tot ce putem și au nevoie și își doresc dar se rupe sufletul în noi văzând copiii ce nu au măcar ce să tragă în picioare acum că vine frigul și zăpada!”, a spus Rocsana Contraș.


Screenshot 2024-10-15 114637.png

Screenshot 2024-10-15 114645.png


Comentarii Facebook