O clujeancă plină de compasiune a adus bucurie în casele unor familii din medii defavorizate: „Așa arată o zi de UNTOLD pentru noi”


Rocsana Contraș, o clujeancă cu inima mare care-și dorește să aducă zâmbetul pe buze și celor mai puțin norocoși, a realizat o nouă campanie de sprijin pentru copiii din medii defavorizate. 

Într-o singură zi, Rocsana și echipa sa au parcurs 217 km pentru a aduce un strop de fericire în viețile copiilor din localitățile Sâmboleni și Cătălina.

În localitatea Sâmboleni, echipa a livrat materiale necesare pentru construcția unei băi complete. Apoi, au continuat drumul către comuna Cătălina, unde au oferit două mașini încărcate cu hăinuțe, jucării, cărți și alimente pentru Alina și cei doi copilași ai săi.

Așa arată o zi de UNTOLD pentru noi!” a scris Rocsana Contraș pe Facebook, mulțumind voluntarilor și tuturor celor care sprijină inițiativele sale.

217 km astăzi! Întâi am mers la Sâmboleni să ducem toate materialele pentru cea de a doua baie ce o vom construi în acest an. Baie adevărată cu cabină de duș în loc de lighean! 

De la Sâmboleni am plecat în Cătălina la Alina și cei doi copilași fără jucării. Am dus două mașini pline de hăinuțe, mașinuțe, plușuri, puzzle-uri, cărți de colorat, creioane de colorat și carioci, mingi, cărți de povești și baloane, scutece și alimente. 

Așa arată o zi de UNTOLD pentru noi! 

Mulțumim voluntarilor de la Clinica De Radioterapie Amethyst, mulțumim piticilor din spatele proiectului care au ales să își împartă jucăriile! Mulțumim tuturor celor care aleg să ne sprijine proiectele și cred în munca noastră neobosită!”, a relatat Rocsana Contraș.


Comentarii Facebook