Duminica 8 Septembrie

O clujeancă susține că nu mai are liniște după ce profesorii unui liceu de top din Cluj și-ar fi făcut fumoar fix sub balconul ei: Gălăgia e de nedescris


O clujeancă care locuiește lângă un liceu de top din Cluj-Napoca spune că nu mai are liniște de ani buni, din cauza profesorilor care s-ar adună zilnic să fumeze chiar sub balconul ei.

Femeia susține că a încercat să discute cu aceștia însă fără vreun rezultat. Problema cea mai mare nu ar fi faptul că aceștia fumează acolo, ci gălăgia ne nedescris pe care ar face-o în fiecare dimineață, spune femeia. 

Clujeanca spune că unele cadre didactice i-ar fi răspuns urât atunci când i-a rugat să vorbească mai încet. 

,,Profesorii și-au organizat loc pentru fumat sub balconul meu, în curtea școlii. În fiecare dimineață se adună 15-20 de persoane aici.

Începând cu ora 07:00 gălăgia e de nedescris. Am încercat de-a lungul timpului sa le explic problema, unii uneori au înțeles, dar nu se schimbă de fapt nimic. 

Locatarii blocului (inclusiv cu copii mici) au parte zilnic de larmă de parcă grupul de profesori ar fi în apartamente lângă ei. Legea 349/2002 actualizată interzice fumatul în perimetrul școlilor.

Colectivul fumează în acest perimetru exact în fața geamului cabinetului medical unde, pâna nu demult, era afișat un anunț în care erau rugați să țină distanța pentru că intră fumul. Acum l-au dat jos.

S-a ajuns să mi se răspundă batjocoritor când îi rog sa nu mai facă gălăgie, se întâmplă zilnic între 07:00 și 08:00, apoi în fiecare pauză. Uneori, aici se adună la fumat și portarul împreună cu personalul de curățenie, noaptea (ora 3-4). Înțeleg ca este sfârșitul anului școlar, dar după o pauză pe timpul verii, în toamnă lucrurile vor continua la fel.”, le-a reclamat femeia autorităților locale.


Comentarii Facebook