Duminica 8 Septembrie

O clujeancă vrea ca vecinul să fie amendat pentru că îi latră câinii toată noaptea. A fost chiar și la Poliție: ,,Vă rog din tot sufletul meu”


O clujeancă care locuiește pe strada Eugen Ionescu spune că familia ei este terorizată noapte de noapte de câinii vecinului. Oamenii nu mai pot să se odihnească deloc și nu mai știu ce să mai facă cu zgomotul infernal.

Aceștia spun că au reclamat situația în nenumărate ori apelând chiar și la ajutorul poliției locale însă fără vreun rezultat.

,,Bună seara. Am scris <n> reclamații, ba chiar am fost și la sediul poliției locale din Zorilor/Observator. Efectiv vecinul de pe strada Eugen Ionesco nu are pic de bun simț să lege câinii ăia pe timp de noapte să ne putem și noi odihni.

 Nu cred ca nu există lege pentru așa ceva. Dacă ne facem toți dreptate cu mâna noastră, care ar mai fi scopul legii și al organelor desemnate să aplice legea? Vă rog din tot sufletul meu, așa ceva nu se poate. Nu accept să trăiesc într-un oraș <de 5 stele> și câinii vecinului să latre la toată musca ce zboară și să facă gălăgie toată noaptea <doar pentru că sunt câini> . Nu există.”, le-a reclamat femeia autorităților locale.

Comentarii Facebook