Sambata 5 Octombrie

O companie românească va opera zboruri regulate spre Capitală de pe aeroportul din Cluj! Zboruri spre Dubai și Tel-Aviv, pe agenda AnimaWings


AnimaWings, o companie 100% românească, va oferi zboruri regulate pe ruta Cluj-București, începând de anul viitor.

Compania anunță că este vorba despre 9 zboruri săptămânale spre Capitală, de luni până vineri și în ziua de duminică, de care pasagerii se vor putea bucura începând cu data de 2 martie 2025. 

Mai mult, compania aduce și o premieră la nivel național, ruta fiind operată de o aeronavă de tip Airbus A220 - 300.

WhatsApp Image 2024-06-19 at 11.07.15_98ed7fad.jpg

,,Suntem în al 5-lea an de operare și am hotărât să facem ceea ce ne-am dorit de la început: să unim România. Noi promitem clientului nostru respect, prin faptul că nu suntem începători, știind ce înseamnă business-ul în România. Grupul nostru de companii a ajuns la o cifră de afaceri de peste 250 de milioane de euro anual.

Este o investiție serioasă și pe termen lung în acest proiect. 

Am avut, înainte de a alege flota pentru acest proiect, discuții intense cu cei de la Airbus și am ales un model de aeronavă pretabil pentru România.

Acest Airbus A220 - 300 vine în premieră în România. Până în 2027 vrem să avem 12 aeronave A220 și aproximativ 4 aeronave A320 pe care să le operăm în toate aeroporturile din România pentru o conexiune cu Bucureștiul și cu cele mai importante capitale din Europa.”, a declarat Marius Pandel, President of the Board AnimaWings, în cadrul evenimentului de lansare de la Cluj.

18IUN_AnimaWings-176.jpg

Zborurile vor fi efectuate cu noile Airbus 220-300, care pot să deservească între 140 și 149 de pasageri iar prețul biletelor va începe de la 38,20 EUR /sens, cu toate taxele incluse. Compania vrea să ofere în viitor pe această rută, câte două zboruri pe zi.

Orarul de zbor este deja disponibil pe www.animawings.com.

Dubai și Tel-Aviv, pe agenda AnimaWings

Compania oferă și zboruri spre 3 destinații externe Paris, Stockholm şi Larnaca, toate având o escală la București. Zborurile AnimaWings spre Paris aterizează pe aeroportul Charles de Gaulle.

,,În această toamnă vor continua rutele nostre specifice spre destinațiile de vacanță.

În iarnă analizăm momentan o posibilă cursă în Dubai, direct din Cluj, cu o frecvență sau două pe săptămână. Iar de la 1 martie vor începe cursele regulate spre București.

Avem și Oradea, avem și Iași și bineînțeles 3 curse externe Paris, Stockholm şi Larnaca. Ne dorim foarte mult să facem și Tel-Aviv.”, a explicat Marius Pandel. 

WhatsApp Image 2024-06-19 at 11.07.15_1232fd1f.jpg

Pasagerii vor zbura în condiții moderne, toate rutele fiind deservite cu aeronave noi. Acestea vor avea wi-fi disponibil, o clasă business și un spațiu între scaune mult mai mare decât modelele actuale de pe piață.

De asemenea avioanele noi vor fi și prietenoase cu mediul, producând cu 50% mai puţin zgomot și cu 30% mai puţine noxe. Noile aeronave consumă și cu 25% mai puţin combustibil decât o aeronavă din vechile generaţii. 

Comentarii Facebook