Duminica 8 Septembrie

O familie din Cluj, terorizată de cocoșul vecinei! Clujenii spun că situația durează de ani de zile: ,,De 2 ani stăm și suportăm”



Certurile între vecini din cauza animalelor, sunt tot mai frecvente la Cluj, zgomotul produs de acestea fiind, de obicei, principalul motiv.

Acest este și cazul unei familii din Cluj, care nu se mai poate odihni de mai bine de doi ani, din cauza cocoșilor pe care o vecină îi crește în curtea sa din Dâmbul Rotund.

Deși i-au reclamat vecinei că animalele ei îi trezesc zilnic la 4 dimineața, situația a rămas la fel. Clujenii cer acum ajutorul autorităților locale pentru a rezolva problema.

,,Revin din nou cu aceeași problemă cu speranta că totuși se poate rezolva ceva. Locuiesc în Dambul Rotund pe strada Piatra Craiului.

Vecina alăturată, deține cocoși în spatele curții. În fiecare dimineața la ora 4 jumătate suntem treziți din cauza cocoșilor.

Mi se pare inadmisibil faptul că, deși am rugat-o sa facă ceva, această problemă încă continuă. Anul trecut a fost exact aceeași problemă, de 2 ani de zile stăm și suportăm . 

Suntem obosiți, și noi lucrăm și avem nevoie de odihnă. Va rog frumos sa ne ajutați sa găsim o rezolvare a problemei.”, le-a reclamat clujeanul autorităților. 

Precizăm că, creșterea păsărilor în Cluj-Napoca este interzisă. 

e1b6bfdc4462a9e0e49c8e5a4248d236.jpg


Comentarii Facebook