Sambata 5 Octombrie

O femeie a ajuns la spital după un accident în Cluj. Mașina în care se afla a fost făcută praf


O femeie, de 33 de ani, a ajuns la spital după un accident petrecut pe raza localității Stejeriș, comuna Moldovenești, astăzi, 4 octombrie, în jurul orei 08:30. 

În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism. La această misiune ISU Cluj a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Stejeriș, comuna Moldovenești. În accident a fost implicat un singur autoturism, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Pentru evaluare medicală și îngrijiri suplimentare, o femeie de aproximativ 35 de ani a fost preluată de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean. La misiune a luat parte o autospecială cu modul de descarcerare,” au transmis ISU Cluj. 

UPDATE 9:28

Evenimentul rutier s-a produs atunci când femeia a pierdut contorul asupra direcției de mers într-o curbă, răsturnându-se, din cauza carosabilului umed. Aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ.

,,Astăzi, 4 octombrie a.c., în jurul orei 08.00, a fost raportat un accident de circulație în localitatea Stejeriș, comuna Moldovenești.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că o femeie, de 33 de ani, care circula cu autoturismul înspre județul Alba, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ", a explicat IPJ Cluj.

Comentarii Facebook