O femeie trecută de prima tinerețe și-a însușit un telefon găsit într-un magazin din Cluj! Camerele de supraveghere au prins-o în acțiune-VIDEO


UPDATE ora20:15

Polițiștii clujeni au identificat-o pe femeia care a furat telefonul. În urma publicării imaginilor de către Știri de Cluj, reprezentanții Compartimentului de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj IPJ Cluj au făcut următarele precizări:

„La data de 17 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiul Cluj-Napoca au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani județul Sălaj, despre faptul că, la aceiași data, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar, situat pe strada Horea, din municipiul Cluj-Napoca, o persoană i-ar fi sustras telefonul mobil. 

Polițiștii au identificat și depistat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre o femeie, de 84 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

De asemenea, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În continuare polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.

Știrea inițială

-----------------------------------------------------------------------

O femeie din Cluj și-a însușit un telefon mobil în timp ce aștepta la coadă la un magazin alimentar din Cluj!

Femeia, trecută  de prima tinerețe, a fost surpinsă pe camerele de supraveghere ale magazinului în timp ce se uită la telefon și îl ia fără vreo grijă. Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11 la magazinul Oncos din zona gării Cluj-Napoca. 

Deși ar putea fi vorba despre o încurcătură , șansele sunt foarte mici. În orice caz, proprietarii telefonului încearcă să recupereze telefonul mobil.

,,Azi în jurul orei 11,din magazinul Oncos de la gară, s-a furat un telefon, în cazul în care o cunoaște cineva pe “duoamna”, îl rog să mă contacteze”, a declarat femeia care a făcut publice imaginile.

dddfff.jpg

dddddddd.jpg

Comentarii Facebook