Duminica 8 Septembrie

O fetiță a fost găsită singură pe o stradă din Zorilor! Părinții copilei sunt căutați cu disperare prin Cluj: ,,Nu vorbește și nu are absolut nimic la ea”


UPDATE ora 19.20

Reprezentanții Poliției Cluj au declarat pentru Știri de Cluj: 

”La data de 13 iunie a.c., a fost semnalat faptul că în cartierul Zorilor se afla o fetiță de aproximativ 10 ani pierdută. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 6 Poliție Cluj-Napoca care au identificat imediat minora, în vârstă de 9 ani. Aceasta a fost preluată de polițiști, iar mama acesteia de 36 de ani, a fost înștiințată despre situație. Totodată, polițiștii au procedat la înștiințarea DGASPC Cluj, în vederea analizării cazului”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj, pentru Știri de Cluj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 14.10

Mama fetiței a fost identificată. Polițiștii și Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj (DGASP) fac cercetări cu privire la circumstanțele în care a dispărut fetița în vârstă de 9 ani. 

Surse judiciare au declarat pentru Știri de Cluj: 

,,A fost identificată mama fetiței. Fetița a plecat dimineața si abia acum ne-a sesizat dispariția. Acum se fac verificări. De asemenea, fac verificări și cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului".

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ȘTIREA INIȚIALĂ

O fetiță a fost găsită singură pe stradă în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca. Cei care au găsit-o încearcă acum să dea de urma părinților copilului, fetița fiind dusă la secția 6 de poliție.

Potrivit martorilor, fata ar avea între 7 și 11 ani, dar nu ar putea comunica din cauza unor probleme de sănătate.

,,Dacă știți pe cineva care cauta o fetiță în zona Zorilor! Fetița a fost găsită, dar nu găsim părinții, deoarece nu vorbește și nu are absolut nimic la ea! Fetița are undeva între 7-11 ani! Luați legătura cuSecția 6 Poliție din Zorilor sau să-mi scrieți și vă ajut să ajungeți la ea”, a scris cel care a găsit-o pe un grup destinat clujenilor.


Comentarii Facebook