O lumânare i-a adus sfârșitul! O clujeancă și-a pierdut viața într-un incendiu provocat de o lumânare aprinsă nesupravegheată VIDEO

Tragedie în comuna Luna: o femeie și-a pierdut viața într-un incendiu provocat, cel mai probabil, de o lumânare nesupravegheată

Astăzi, 15 octombrie, în comuna Luna din județul Cluj, o femeie și-a pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei lumânări aprinse lăsate nesupravegheată. Flăcările au cuprins rapid una dintre camerele locuinței, extinzându-se și inundând cu fum o altă încăpere. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:10, iar pompierii din cadrul Detașamentului Turda au ajuns de urgență la fața locului pentru a interveni.

În momentul în care au pătruns în locuință, pompierii au găsit-o pe femeie în stop cardio-respirator și cu arsuri, fiind evacuată imediat. Medicii au început manevrele de resuscitare, însă, după zeci de minute de încercări, femeia a fost declarată decedată.

Potrivit informațiilor preliminare furnizate de ISU Cluj, incendiul ar fi pornit de la o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.Autoritățile continuă investigarea circumstanțelor care au dus la acest incident tragic, subliniind importanța respectării măsurilor de siguranță atunci când se folosesc surse de foc deschis în locuințe.


Comentarii Facebook