O mămică ,,daltonistă’’, surprinsă în timp ce traversa pe roșu la o trecere de pietoni din Cluj. Femeia se plimba relaxată cu fetița - VIDEO


O mămică a încurcat complet culoarile semaforului atunci când a ieșit la plimbare cu fiica ei. Femeia a fost filmată plimbându-se relaxată pe o trecere de pietoni, fără a fi prea preocupată că la semafor culoarea indicată era roșu. 

Un șofer a surprins totul pe camera din bord a mașinii, fiind șocat de lejeritatea cu care femeia s-a pus pe ea, dar și pe fiica ei în pericol. 

,,Cred ca femeia ori e nebună, ori e oarbă. Niciun stres nu avea’’, a scris cel care a surprins scena, pe un grup destinat șoferilor din Cluj.

Comentariile nu au ezitat să apară,clujenii menționând că acesta nu este un incident izolat, pietonii fiind de multe ori neatenți.

,,Capul în nori, a vazut zebra, dă-i înainte. Ca norocul nu te-a pus în pericol. Că de îți sărea în fața era rău și pentru tine, poliție, declarații, capotă îndoită, drumuri inutile’’, a comentat un clujean.

,,Asta e aroganța multor pietoni… Nu gândesc bă: dacă mă lovește rămân în scaun cu rotile sau la pat toată viața… Dacă le spui ceva sar cu gura mare...mai ales "doamnele"...trist.....”, a adăugat un bărbat.

,,Așa am pățit și eu pe Dâmboviței - roșu la pietoni, verde la mașini. Mi-a sarit un nene în fața mașinii și tot el dădea din cornițe. Da' aia e. Pe mine m-au ținut frânele, dar cineva tot le-o coace..”, a povestit un șofer.

Comentarii Facebook