Vineri 20 Septembrie

O mămică din Cluj trage un semnal de alarmă! Tot mai mulți adolescenți se strâng să bea în parcurile din oraș: ,,Dau să consume și celor mici”


O mămică din Cluj se teme pentru siguranța copiilor săi după ce a observat că parcurile din oraș au devenit locuri de întâlnire pentru adolescenții care vor să consume băuturi alcoolice.

Femeia spune că în parcul Rozelor situația a ajuns la alt nivel, adolescenții oferindu-le alcool și celor mai mici. 

Clujeanca a apelat și la autorități sperând că vor face mai multe controale în zonă, însă nu a primit vreun răspuns la solicitare.

,,Legat de parcul Rozelor, vreau să vă aduc la cunoștință că sunt o grămadă de minori care consumă alcool și țigări de tot felul lângă parcul skate. Și dau să consume și celor mici. Nu se poate lua nicio măsură? Ar trebui interzis consumul în parc. E viitorul copiilor noștri în joc. Nu am văzut niciodată pe nimeni să supravegheze parcul”, le-a reclamat femeia autorităților acum mai bine de două săptămâni.

În trecut situația a fost semnalată și de alți clujeni, iar părinții, mai ales cei care au copii adolescenți, se tem pentru siguranța lor.  

Un parc din Cluj a devenit loc de întâlnire pentru minorii care beau și fumează! Zona este frecventată de familii cu copii mici: Nu e ok sa vadă așa ceva


Comentarii Facebook