Sambata 28 Septembrie

O mașină a rămas blocată în apă sub podul din Mărăști, Cluj. Pompierii au cerut ajutorul celor de la CERT Transilvania să o scoată- VIDEO


În urma ploii abundente din această seară, o mașină a fost surprinsă de o acumulare bruscă de apă sub podul din Marasti. din Cluj-Napoca. Incidentul a avut loc în urma ploilor abundente care au afectat zona, creând dificultăți de trafic și pericole pentru șoferi.

Pentru a degaja vehiculul blocat, autoritățile au solicitat sprijinul asociației Cert Transilvania, cunoscută pentru intervențiile rapide în situații de urgență. La fața locului au fost mobilizate autoturisme 4x4 din cadrul asociației, acestea fiind esențiale pentru a putea interveni eficient în condiții de teren dificil și apă acumulată.

Intervenția este în desfășurare, iar echipele de salvare fac eforturi pentru a scoate mașina din apa acumulată și pentru a asigura zona, astfel încât traficul să poată fi reluat în siguranță. Conducătorii auto sunt rugați să evite pe cât posibil zona și să folosească rute ocolitoare.


masina ramasa in apa 2.png

masina ramasa in apa 3.png


Vezi video AICI

Comentarii Facebook