Duminica 8 Septembrie

O nouă șansă pentru prietenii necuvântători! Peste 250 de câini și pisici fără stăpân, sterilizați de un ONG din Cluj-Napoca, în primele 5 luni ale anului


Peste 250 de câini și pisici fără stăpân au fost sterilizați, în primele cinci luni ale acestui an, cu sprijinul Asociației pentru protejarea animalelor NUCA din Cluj-Napoca. Acțiunile de sterilizare au avut loc în Cluj-Napoca și în localitățile limitrofe, dar și în orașul Huedin și comuna Sălciua, Alba. 

În primele 5 luni ale acestui an am reușit sa sterilizam  251 de caini si pisici, cu și fără stapan. în Cluj Napoca și în comunele învecinate, în orașul Huedin și în comuna Salciua de Sus. Pisicile fără stăpân și câinii care nu puteau fi supravegheați postoperator au beneficiat și de internare și diverse tratamente. Avem nevoie în continuare de sustinerea celor care reușesc sa vadă și sa inteleaga rezultatul acestor eforturi!

Mulțumim anticipat pentru contribuția fiecăruia”, a transmis un voluntar al Asociației pentru protejarea animalelor NUCA.

Asociația pentru protejarea animalelor NUCA desfășoară în continuare acțiuni de sterilizare a animalelor cu și fără stăpân. 

În continuare sterilizarea câinilor și pisicilor cu și fără stapan este una dintre prioritățile asociației Nuca!

Eforturile noastre în ceea ce privește prevenirea abandonului și creșterea bunăstării animalelor continuă prin campanii de informare, educație, sterilizare și salvare!”, au transmis reprezentanții asociației. 

Comentarii Facebook