,,O să devină mascota VIVO”. O mașină cu numere de Bihor ocupă două locuri, de peste două luni, în parcarea mall-ului din Cluj-Napoca


O mașină marca Volkswagen cu numere de Bihor urmează să devină vedetă la mall-ul VIVO! Cluj Napoca.

Motivul pentru care autoturismul ,,o să devină mascota VIVO” este parcarea pe două locuri pe care a făcut-o posesorul mașinii și faptul că de peste două luni e nemișcată de acolo. 

Mai exact, pe data de 24 iunie o poză publicată pe o rețea de socializare sesiza apariția mașinii în parcarea mall-ului, iar clujenii au făcut haz de necaz: 

„Pac - pac, a împușcat două locuri dintr-un foc”, scria la momentul respectiv un bărbat. 

Timpul a trecut iar o nouă poză cu mașina Volkswagen a apărut pe rețelele de socializare, pe data de 5 august. Mașina se află în exact același loc, în exact aceeași poziție. 

,,Este nehotărât între Pull&Bear și Bershka,” comenta un clujean la data respectivă. 

Vara aproape s-a terminat iar mașina cu numere de Bihor continuă să ocupe două locuri de parcare. O altă poză cu autoturismul a apărut în mediul online. Însă de această dată clujenii s-au cam săturat de umor și au conștientizat că mașina se află acolo de luni bune. 

,,Mașina e acolo de mai mult timp. O să devină mascota VIVO,” a scris un clujean. 

,,Asta e a 4a sau a 5a postare despre mașina asta,” a răspuns un utilizator. 

,,Da și eu am postat-o pe info trafic de ceva vreme și eu sunt curier și o văd zilnic. Probabil abandonată”, a precizat un bărbat.

De la primul articol apărut până în acest moment au trecut 68 de zile, însă există șanse ca mașina să fie parcată de mai mult timp. 



Comentarii Facebook