O tânără din Cluj a fost răpită de doi bărbați și o femeie. A fost emis mandat de arestare pe numele celor trei persoane


Poliţiştii din Cluj şi Bihor s-au mobilizat vineri după-amiază după ce familia unei adolescente de 15 ani a reclamat că aceasta a fost răpită de trei persoane, doi bărbați și o femeie. Autoturismul în care se afla fata, alături de cei trei adulți, a fost oprit pe drumul dintre Huedin și Oradea. Surse judiciare spun că cei trei intenționau să o ducă pe fată unui tânăr cu care doreau să aibă o relație.

Incidentul s-a produs în după amiaza zilei de vineri, într-un magazin din Huedin, judeţul Cluj.

 „În fapt, la data de 2 august a.c., în jurul orei 16.15, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că o minoră, de 15 ani, ar fi fost introdusă într-un autovehicul, împotriva voinţei sale, de către persoane necunoscute şi dusă într-o direcţie necunoscută. Minora a fost depistată în jurul orei 17.45, în prezenţa a trei adulţi”, potrivit poliților clujeni. „Conform cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele trei persoane, respectiv doi bărbaţi de 37 şi 21 de ani şi o femeie de 26 de ani, s-ar fi deplasat cu autoturismul în zona unui centru comercial din oraşul Huedin unde se afla minora de 15 ani, alături de o prietenă, iar femeia de 26 de ani, pe care minora o cunoştea, ar fi determinat-o să se urce în autoturism fără a-i spune în mod cert direcţia de deplasare”, potrivit comunicatului.

În urma cercetărilor s-au dispus mandate de arestare preventivă.

,,Pe numele celor 3 persoane bănuite de comiterea infracțiunii, în cursul zilei de azi, 3 august a.c., judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile,” a transmis IPJ Cluj.


Comentarii Facebook