Vineri 27 Septembrie

O tânără din Cluj luptă ca sora ei să nu ajungă într-un centru de plasament. Fetele au pierdut ambii părinții, Ioana caută un loc de muncă urgent!


Ioana are doar 20 de ani, o vârstă la care alți tineri sunt preocupații de studii și ieșirile cu prietenii. Nu este însă și cazul ei. Ioana și-a pierdut ambii părinți, iar acum riscă să fie despărțită și de singurul om apropiat pe care îl mai are, sora ei de 13 ani. Ca să nu se întâmple acest lucru, Ioana are nevoie de un job.

Fata are un potențial extraordinar și este deschisă să învețe orice ca să demonstreze în cadrul anchetei sociale că va avea un venit decent, stabil, care îi va permite să aibă grija de sora ei, Delia. 

Aceasta este povestea lor pe scurt: 

„Caut cât de curând posibil, un loc de muncă office entry-level, part-time 4-6h (prima parte a zilei, ideal remote/hibrid) pentru o tânără de 20 de ani din mediul rural, de pe lângă Cluj-Napoca. Ioana are un potențial extraordinar, este extrem de ambițioasă, descurcăreață, are o putere de fier și este deschisă să învețe, să se implice, să lupte pentru un viitor stabil. 

Ioana și sora ei Delia (13 ani) și-au pierdut mama acum 8 ani. În urmă cu 2,5 săptămâni, si-au pierdut și tatăl (07.09.2024). Fetele refuză să se despartă, iar pentru a reuși să rămână împreună, Ioana trebuie sa demonstreze în cadrul anchetei sociale, că va avea un venit decent stabil. Așadar Ioana este în căutarea unui job, care să le ofere această oportunitate. Potențial există, dorința de învățare este mare, așadar cine are posibilitatea sa ofere o mână de ajutor în acest caz, să dea de știre va rog. Mulțumesc!

Ps: Ioana dorește să continue și studiile, însă va lua totul treptat, pe baza priorităților. Acum focusul ei principal este ca Delia sa nu ajungă într-un centru de plasament sau alte medii departe de sora ei…

Pps: Ioana este deschisa și pentru un job la birou cu prezență fizică, însă conform limitărilor/în funcție de transportul în comun disponibil existent Caian-Cluj-Caian”, a relatat o clujeancă, pe o rețea de socializare. 

CV-ul Ioanei:

cv.jpg

cv2.jpg

Comentarii Facebook